/

лед за лице-билков лед за лице-lubkailievakk.com

 Билково кубче лед за лице

матча за лице-матча-lubkailievakk.com

Maтча за порцеланова кожа

люляково масло-люляково олио-масло от люляк-олио от люляк-lubkailievakk.com

Масло от люляк:ползи и рецепта

Луми Спа можем ли да му се доверим?

AgeLOC Nu Skin Lumispa обещава да подобри текстурата на кожата и озари лицето ви . След като се докопах до него, почиствах лицето си с електрическата четка в рамките на две седмици.

cd2cdc303a59c728a7cd3d9440814ffc.jpg

16 май 2021 год.

Луми спа-луми спа мнения-луми спа цена-lubkailievakk.com

ПОПУЛЯРНИ

Докато някои хора се кълнат  в Луми Спа, за способността му за дълбоко ежедневно почистване, други твърдят, че подобно почистване уврежда кожната бариера и накратко не заслужава място във вашата грижа за кожата. Това е спорен въпрос, но приспособленията за почистване на лице се развиват (метафорично и буквално) и се променят. Луми спа можем ли да му се доверим?

AgeLOC Nu Skin Lumispa обещава да подобри текстурата на кожата и озари лицето ви . След като се докопах до него, почиствах лицето си с електрическата четка в рамките на две седмици.

Какво всъщност е Луми Спа?

AgeLOC Nu Skin Lumispa е акумулаторна, водоустойчива, безжична електрическа почистваща машина. Предлага се с две различни силициеви глави, които се въртят с различни честоти и посоки, така че кожата ви се почиства и ексфолира. Почистващата сесия трае две минути, като устройството прави пауза автоматично на всеки 30 секунди, за да ви подкани да преминете към друга част от лицето си. Ако натискате прекалено силно почистващото устройство спира автоматично. Силициевите глави са устроени така, че да позволят дълбоко почистване на порите. 

Как се справи с теста Луми Спа?

Имам много почистващи препарати, които редувам в зависимост от това как се чувства кожата ми. С този инструмент за почистване се препоръчва да използвате почистващи препарати ageLOC LumiSpa, които са специално формулирани за устройството Луми Спа. Те са проектирани да работят синергично с движението на главите, за да оптимизират разпределението на съставките против стареене върху кожата, докато почистват и ексфолират. Въпреки, че указанията предлагат използването на инструмента два пъти на ден (веднъж сутрин и веднъж през нощта), ако кожата ви е чувствителна, по-удачно би било да почиствате лицето си с Луми Спа само вечер. За мазна и комбинирана кожа сутрин и вечер, за да премахне излишния себум.

  1. Успя да свали грима ми: Повечето от вас, които четат статиите ми, знаят, че почиствам лицето си по метода на двойното почистване. Използвах Луми Спа и в двете стъпки - масленото почистване и почистването с измиващ гел. Уредът ме улесни, като масажирам лицето си сама с измиващите продуктите, сякаш го правя през пръсти, за да не губя време. А, масажът е нещо, което след време вярвам, ще смъкне някоя годинка от кожата ми.

  2. Не раздразни кожата ми: Преди да тествам Луми Спа, имах притеснения, че може да стимулира образуването на акне. За щастие това не се случи. Всъщност, след няколко дни, в които използвах устройството, кожата ми стана по-гладка на допир. Това се случи, защото устройството не само премахва мръсотията и грима, но също така ексфолира нежно кожата, което я прави по-мека. Луми Спа обещава също да помогне, за намаляване на порите, но за сега не забелязвам този ефект. Използвала съм и други почистващи електрически уреди и кожата ми винаги изглеждаше червена и раздразнена веднага след употреба, но с Луми спа това не се случи. Предполагам, че това се дължи на функцията за автоматично спиране.

  3. Той е супер лесен за използване: Поради забързаното ми ежедневие и факта, че съм в майчинство и нямам никакво време не харесвам неща, който са твърде сложни или отнемат от времето ми. Оцених, че отне само две минути и е лесно да се впише в моята рутина.Почистването му е изключително лесно. Просто го измивам и го подсушавам с кърпа. Харесва ми и как се зарежда по екологични причини.Ако имате проблем със запушени пори, определено инвестирайте в почистващо устройство като това, което помага не само да се отървете от целия грим, но и нежно ексфолира кожата.

  4. Премахна омазняването: Кожата ми е комбинирана и така наречена та Т - зона зона в средата на деня, започва да лъщи. Забелязах, че след Луми Спа този неприятен лъскав ефект изчезна.

За финал

Не забравяйте да почиствате внимателно устройството си преди и след използването му. Не използвайте Луми Спа или други почистващи устройства върху раздразнена и възпалена. Всичко, което трябва да направите, е да изстискате малко от почистващия гел върху главата или да нанесете почистващото средство по цялото си лице и внимателно да натиснете устройството върху кожата си - останалото ще го свърши Луми Спа!

Няма панацея за съвършена кожа. Истината е, че се изисква постоянство и ежедневна грижа, като се комбинират различни продукти. Няма вълшебен продукт с мигновен резултат, грижата се отплаща във времето, като всяко едно нещо в живота ни. За да имаме хубава кожа, не е достатъчно само да я почистваме добре, нужна е също правилна хидратация, подхранване и не на последно място храненето и начинът ни на живот, се отразяват, независимо какви продукти, използваме отвън.

За още съвети, кулинарни рецепти и идеи за добре прекарано време, посетете страницата ми във Facebook или профилът в Instagram :)

Nu Skin

Уред за почистване на лице ageLOC LumiSpa

Луми спа поръчка-lubkailievakk

THE BODYSHOP

Крем с витамин Е

крем за лице с витамин е-lubkailievakk.com

THE BODYSHOP

Успокояваща почистваща маска CBD за лице

маска за лице cbd-lubkailievakk.com