/

лед за лице-билков лед за лице-lubkailievakk.com

 Билково кубче лед за лице

матча за лице-матча-lubkailievakk.com

Maтча за порцеланова кожа

люляково масло-люляково олио-масло от люляк-олио от люляк-lubkailievakk.com

Масло от люляк:ползи и рецепта

THE BODYSHOP

Подхранващ шампоан банан

lubkailievakk.com-шампоан банан-банан за коса

THE BODYSHOP

Балсам за коса банан

балсам банан-банан за коса-lubjailievakk.com

THE BODYSHOP

Маска за коса Шеа

маска за коса шеа-шеа за коса-lubkailievakk.com

ЛИЦЕ / 4 ЮЛИ 2021

КАМЪКЪТ РУШУР КРАСОТА ОТ ИРАН. НАЧИН НА УПОТРЕБА

камък рушур-рушур-камъкът рушур-lubkailievakk.com

Камъкът рушур ( Rüşür ), известен още, като камъкът на мира се откроява като камък, принадлежащ към иранската култура. Използван от древни времена, като измиващи средство. В Иран присъства във всяка баня. От векове камъкът се използва, като ексфолиращо и избелващо средство. 

Какво всъщност е камъкът Рушур?

Камъкът Рушур се извлича в пещерата Сефидаб в Иран. Богат на цинк и йод, той има мека структура. Можете да го отчупите лесно с ръка. Много камъни в природата се използват, както за алтернативната медицина, така и намират приложение в грижата за кожата. Камъкът Рушур, който често се използва както в Турция, така и по света, е един от тях. Този камък, употребяван често в страни като Ирак, Сирия и Афганистан, се добива само в Иран.

Ползите от използването на камъка Рушур

Камъкът Рушур се използва от векове и се откроява, като уникален за Иран. Този специален камък се използва най-вече от жените. Като културно наследство, е един от важните природни продукти, които мъжете също оценяват заедно с ползите, които предоставя.

 

  • Използва се предимно за избелване на кожата и борба с пигментните петнаНай-важното предимство на камъка  Рушур е, че избелва кожата. Поради тази причина жените го използват в много различни страни, особено в Близкия изток.

  • Ефективно почиства и свива порите на лицето - порите изчезват, сякаш се запълват с " гипс ", стават светли и невидими.

  • Благоприятно действа при акне и черни точки - за кратко време изсушава дори и упорито акне.

  • Регенерира и подхранва кожата на лицето и тялото -  благодарение на своите витаминни и минерални добавки, той подпомага производството на нови клетки, като премахва мъртвите клетки и обновява кожата.

  • Справя се с мъртвата, груба кожа по петите и лактите - този арабски пилинг ще направи краката ви белички и нежни, като на бебе.

  • Изглажда неравности и несъвършенства - кожата става гладка, като стъкло и толкова мекичка и нежна. Уникално чувство без едно неравно място.

  • Стяга кожата

Благодарение на предимствата, които предоставя, той е сред естествените продукти, които се използват далеч отвъд териториите на Иран.

 

Камъкът Рушур начин на употреба

Използва се върху мокра или влажна кожа. Разтворете го в шепата или където ви е удобно с малко вода, за да стане като каша. Масажирайте с тази каша лицето и тялото си, като е добре да оставите да подейства около минута, преди да отмиете с вода. Няма да усетите драскане, защото е много нежен пилинг. Кожата ви ще стане безупречно чиста и гладка, като се твърди и че предотвратява стареенето. Можете да си направите маска за лице, като нанесете от кашата върху чисто и сухо лице, оставете да действа 5 минути. След това нанесете добра хидратация от серуми и кремове виж 10 стъпкова корейска рутина.

При груба и тъмна кожа по лактите - често се случва при хора работещи на бюро, можете да използвате пастата от Рашур, за да избелите и загладите лактите си.

Колко често да използвате камъкът Рушур?

 

Използвайте го веднъж или два пъти седмично, ако е необходимо. За премахване на мазоли, удебелена и груба кожа можете да използвате 3-4 пъти седмично.

Къде можете да намерите камъкът?

В сайтове, като Amazon, Aliexpress, Ebay. В Турция го продават в билковите магазини наречени Aktar, там го произнасят Рушур Ташъ.